in English

TUNI Groups

TUNI Groups on korkeakouluyhteisön ryhmien sisäisen viestinnän viesti- ja yhteisöpalvelu, johon ryhmän omistaja voi halutessaan kutsua myös yhteisön ulkopuolisia kumppaneita. TUNI Groups on käytännössä valikoima perusmuotoisia Office 365 -sovelluksia mm. SharePoint, Teams, Planner ja Stream. Monimuotoisen ja monimutkaisenkin Microsoftin sovellusvalikoiman päälle on rakennettu ”tilauskanava” helpottamaan eri tarpeisiin perustuvaa ryhmien käyttöönottoa.

TUNI Groups korvaa TAMKin ja yliopiston käytössä olevat Office 365 ryhmätyöpalvelut (mm. TAMKin Office 365 Sites ja TTY:n Teamwork).

Ryhmätyypin sovelluksia on mahdollista käyttää myös mobiililaitteisiin ladattavilla Microsoftin sovelluksilla, mutta palveluja suositellaan käytettäväksi tietokoneelle asennettavilla sovelluksilla. Palvelun kaikki ominaisuudet ovat parhaimmillaan tietokonesovelluksilla. Henkilöstö ja opiskelijat voivat ladata Office ProPlus -ohjelmapaketin Office 365 -portaalista henkilökohtaiselle tietokoneelle ja käyttää Office-ohjelmia ryhmien yhteisten Office-tiedostojen työstämiseen.

Löydät lisää tietoa intranetistä.

Ohje tiedostokirjastojen siirtämiseksi TUNI Groups -palveluun.